Organisatie
Hokjesdenken

Problematiseren

Niet alle inzendingen voor de Hokjesdenken van afgelopen week waren goed. Uit de reacties bleek dat het een pittige puzzel was. Maar lag dat aan de makers of aan de puzzelaars? En wat was de hoofdoorzaak?Ach, misschien hoeven we het ook niet te PROBLEMATISEREN.

Clasien en Anne-marie wisten niet zeker of hun oplossing goed was, maar zij kunnen opgelucht ademhalen. Wel schrijven ze dat ze een probleem hebben met het ontspannende spieren. Of stond daar ‘Ontspannen de spieren’. Het antwoord: masseurs.

Goed inzendingen: Leerstoelgroep Nematologie, Renée en Susan van der Salm, Marie Curie, Tape & Tie-wraps, Milieutechnologie, ‘geen groot succes’, Evert Jan, Marianne van der Gaag, ‘Marijn is kreupel’, Gert-Jan Steeneveld, Watson&Crick 2.0: female edition, Hanneke en Gosse, Tia Hermans, Anton Korteweg, Andries van der Meer & Bastiaan Vergouw & Jasper van Meer & Freek Brouwer & Paul Pils, Martin van Dam, Het dynamische duo + Gert, Janna van Hoek, AID-bestuur 2013, Ditje van der Vossen, Clasien Lock en Anne-marie Patist, Kim & Dennis.

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.